Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Tardes a les golfes)

Petazeltas
Logo de l'activitat Petazeltas

Divendres de 19.30 a 20.30 h

13 de desembre de 2019

Espai: Sala d'actes

Les arrels del seu arbre toquen Galícia, Astúries, Irlanda i Bretanya. Les seves fulles respiren aire pur de l’altiplà castellà i la dolçor dels seus fruits recorden aromes de muñeira, de reel, de blues, de jota i de fandango, de chacarera i de tango. Són el que toquen i toquen el que són. La versatilitat i estil característic de Jesús Enrique fan d’ell un dels guitarristes més apreciats dins l’escena folk peninsular. En quant a Germán Ruiz, és un músic que combina la frescor i el sentiment de la música tradicional i popular amb la pulcritud i tècnica de la música acadèmica.
Germán Ruiz, flauta de bec i gaita. Jesús Enrique Cuadrado, guitarra

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019
Los Aurora
Logo de l'activitat Los Aurora

Divendres de 19.30 a 20.30 h

11 d'octubre de 2019

Espai: Sala d'actes

Aurora és un grup de fusió flamenc-jazz que actualment està revolucionant l’escena musical nacional i internacional a festivals i sales de Corea, Canadà, Rússia i Europa. Els integrants del grup han emprès una aventura musical que viatja per les cançons més populars del compositor Manuel de Falla per evolucionar cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explorar la fusió amb altres estètiques. La formació portarà les composicions a un terreny proper al jazz i al flamenc, allunyant-se del clàssic però conservant la identitat.

Pere Martínez, cant. Max Villavecchia, piano. Javi Garrabella, baix. Joan Carles Marí, batería. Jose Manuel Álvarez, ball.

Preu: Gratuït

Divendres
11/10/2019
Ofer Ronen: PorMedio
Logo de l'activitat Ofer Ronen: PorMedio

Divendres de 19.30 a 20.30 h

8 de novembre de 2019

Espai: Sala d'actes

PorMedio és un espectacle de música original que connecta el flamenc amb les músiques àrabs i jueves del mig orient. Tal com diu Ofer Ronen, "Pormedio és el meu lloc entre aquestes cultures. Aquest lloc explica la història dels mil anys de trobades culturals entre jueus, musulmans i cristians per les platges del mediterrani. I alhora la meva història personal de viatges entre Jerusalem i Andalusia, recerca de cultures musicals noves”.

Ofer Ronen, guitarra flamenca i llaüt àrab. Anna Casado Colao, cant. Joao Silva, violí. Sasha Agranov, celo. Albert Enkaminanko, percussió

Preu: Gratuït

Divendres
08/11/2019

Tallers i itineraris - Tardor 2019


Les inscripcions per als cursos d'hivern començaran el dilluns 16 de desembre a les 7 h en línia i a les 9 h presencialment a Golferichs.

Descarrega en PDF els tallers d'hivern 2020

Descarrega en PDF els tallers de l'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca d'hivern 2020

Programació cultural - Tardor 2019

* Conferències

* Música i espectacles

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant aquí; si no, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't. La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe o en el moment de la inscripció.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titulars del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Horaris d'atenció

Per qualsevol dubte o informació pots posar-te en contacte amb el centre cívic.
Gran Via de les Corts Catalanes, 491.
De dilluns a divendres, de 10 a 20 h. Dissabte, de 10 a 14 h.
Telèfon: 93 323 77 90.
Correu-e: golferichs@golferichs.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Lúdic3, SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalenes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud