Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Tardes a les golfes)

NOU
Raquel Lúa
Logo de l'activitat Raquel Lúa

Divendres de 19.30 a 20.30 h

13 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

Raquel Lúa és una jove compositora barcelonina que presenta un projecte delicat i potent. La veu melismàtica i les lletres poètiques carregades de literatura són les que caracteritzen el seu estil, així com les seves harmonies, que viatgen per les arrels de cada gènere musical. Finalista de l’Acústica 2017, durant aquest concert, ens presentarà el seu nou disc, “Ruegos y demás”, un disc que acarona el folklore de diferents parts del món (bossa, flamenc, samba, folk irlandès). Raquel Lúa, veu i guitarra. Marco Boi, contrabaix.

Preu: Gratuït

Divendres
13/03/2020
NOU
Borraz con Zeta
Logo de l'activitat Borraz con Zeta

Divendres de 19.30 a 20.30 h

14 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

Borraz con Zeta és un cantautor nòmada d'origen barceloní que porta 6 anys amb aquest pro-jecte, dos discos sota el braç i gravant el tercer després d’haver estat cinc anys girant per Es-panya, França, Itàlia i Alemanya en furgoneta. Durant aquest últim, ha recorregut Llatinoamè-rica amb una motxilla i una guitarra, pel que torna a la península impregnat de noves sonori-tats, atmosferes i molt per explicar. Luís Enrique Borraz, guitarra i veu. Mario Sanchez, percussió i cors.

Preu: Gratuït

Divendres
14/02/2020
NOU
Monique Makon
Logo de l'activitat Monique Makon

Divendres de 19.30 a 20.30 h

17 de gener de 2020

Espai: Sala d'actes

Monique Makon va ser descoberta al Kasal de Joves de Roquetes i posteriorment va formar part del projecte social Cabal Musical l’any 2015. Aquesta jove promesa amb una veu talento-sa, es mou còmodament en diferents registres de la música negra (soul, jazz, R’n’B, blues, rock). En aquesta ocasió, acompanyada per un baix i un piano, oferirà un concert a trio on es repassaran temes clàssics d'Stevie Wonder, Aretha Franklin o Nina Simone, i d’actuals, com d'Amy Winehouse. Monique Makon, veu. Alex Serrano, piano. Juan García, baix.

Preu: Gratuït

Divendres
17/01/2020

Tallers i itineraris i Programació cultural - Primavera 2020

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel COVID-19, que s'han pres de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat, els centres cívics de Barcelona romandran TANCATS i totes les seves activitats suspeses des del 14 de març. En el moment en que la situació es normalitzi, informarem de les noves dates de les activitats. Preguem que disculpeu les molèsties que es puguin derivar d'aquestes mesures.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalanes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud