Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Poesia)

NOU
Dos de Lis: Empremtes
Logo de l'activitat Dos de Lis: Empremtes

Divendres de 19.30 a 20.30 h

21 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

Amb l'objectiu d'aprofundir i redescobrir el repertori per a violí i guitarra neix Dos de Lis. Les lleidatanes Roser Farré i Laura Fontanals presenten diferents propostes buscant noves formes de gaudir i compartir la música. Actualment presenten el seu darrer treball Empremtes, un espectacle que fusiona música i poesia, essent el text el que expressa les intencions i influències del compositor i la seva obra. Roser Farré, violí. Laura Fontanals, guitarra.

Preu: Gratuït

Divendres
21/02/2020
NOU
Búnker
Logo de l'activitat Búnker

Divendres de 19.30 a 20.30 h

7 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

Búnker és poesia elèctrica, una peça fresca de bellesa visual, un cub de sis cares, un combat amb cos i veu que respon a l'aire de l'espai. Transgressor i contemporani, dues poetesses s’obren al públic i mostren la seva veritat. Una peça que reflexiona sobre els mons interiors, la societat i la quotidianitat, amb fantasia surrealista, nous pensaments i altres paradigmes. Un espectacle literari i fresc, recitat i improvisat amb temes musicals singulars de fons, sinte-titzador, audiovisuals i efectes de veu i cos. Esther Roca i Gisela Arimany, direcció, idea original, interpretació, textos originals i material audiovisual. Esther Roca, creació d’ambients sonors amb sintetitzador. Gisela Arimany, selec-ció de temes, dj, vj i utilització de pedal de loops.

Preu: Gratuït

Divendres
07/02/2020

Tallers i itineraris i Programació cultural - Primavera 2020

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel COVID-19, que s'han pres de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat, els centres cívics de Barcelona romandran TANCATS i totes les seves activitats suspeses des del 14 de març. En el moment en que la situació es normalitzi, informarem de les noves dates de les activitats. Preguem que disculpeu les molèsties que es puguin derivar d'aquestes mesures.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalanes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud