Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Dijous blues)

Dom Flemons
Logo de l'activitat Dom Flemons

Dijous de 19.30 a 20.30 h

23 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Una història de cowboys

Dom Flemons, guanyador d’un Grammy al 2010, presenta Black Cowboys, un àlbum que ret homenatge a la música, la cultura i complexa història de l’era daurada del salvatge oest. Explora les arrels de la identitat americana conduint l’oient per les vies del vell ferrocarril, seguint les petjades de milers de persones pioneres afroamericanes que van ajudar a construir el que avui dia coneixem com els EUA. Flemons, que va començar la seva carrera al davant dels guardonats Carolina Chocolate Drops, és capaç de repassar en directe més de cent anys de música acompanyant-se a la veu amb el banjo, la guitarra, l’harmònica i les percussions tradicionals d’os.

Dom Flemons, veu, banjo, guitarra, harmònica i percussions

Preu: Gratuït

Dijous
23/05/2019
Barcelona i el jazz. Miles a Barcelona
Logo de l'activitat Barcelona i el jazz. Miles a Barcelona

Dijous de 19.30 a 20.30 h

30 de Maig de 2019

Espai: Sala d'actes

Una conversa amb música en viu

Miles Davis no només va ser un dels jazzman més icònics i populars de tots els temps, sinó també un dels artistes més camaleònics i polemistes de la història del jazz. Cinc van ser les vegades que va recalar a Barcelona i cap d'aquelles visites va passar desapercebuda. A banda de generar un munt d'anècdotes, d'omplir en alguns casos recintes reservats a estrelles del pop-rock, Miles va influir també en diferents propostes del nostre jazz. Parlarem de les singulars compareixences a la capital catalana d'aquest tòtem del segle XX, i de la seva influència sobre el jazz comtal.

Pere Pons, periodista, L’home del jazz a Ràdio 4. Martí Farré, periodista musical. Música: Natsuko Sugao, trompetista i Luismi Segurado, piano

Preu: Gratuït

Dijous
30/05/2019

Tallers i itineraris - Primavera 2019


Les inscripcions per als cursos i itineraris de la primavera començaran el dilluns 1 d'abril a les 7 h en línia i a les 9 h presencialment a Golferichs.

Descarrega en PDF els tallers i itineraris Primavera 2019

Tallers i activitats Espai de fotografia F. Català-Roca

Programació cultural - Primavera 2019

* Conferències

* Música i espectacles

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant aquí; si no, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't. La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe o en el moment de la inscripció.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titulars del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Horaris d'atenció

Per qualsevol dubte o informació pots posar-te en contacte amb el centre cívic.
Gran Via de les Corts Catalanes, 491.
De dilluns a divendres, de 10 a 20 h. Dissabte, de 10 a 14 h.
Telèfon: 93 323 77 90.
Correu-e: golferichs@golferichs.org

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Lúdic3, SCCL (F60475902) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
ludic3@ludic3.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalenes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud