Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Dijous blues)

NOU
Barcelona i el jazz: dones i jazz a l'escena Barcelonina
Logo de l'activitat Barcelona i el jazz: dones i jazz a l'escena Barcelonina

Dijous de 19.30 a 20.30 h

27 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

Des dels temps del swing fins als nostres dies, la presència de la dona ha estat constant a l'escena del jazz a Barcelona. Cantants, però també pianistes, trompetistes, saxofonistes, contrabaixistes o bateries, han signat pàgines glorioses de la història de la música a casa nostra. Un llarg estol d'intèrprets i compositores de diferents períodes i escoles han navegat sovint a contracorrent en una escena dominada per homes, com malauradament succeeix encara al món de l'art i, en general, en tots els àmbits de la societat. Una conversa amb música en viu entre Helena Morén, periodista musical, i Martí Farré. Músics: Sabina Witt, veu i composició, Dani Pérez, guitarra.

Preu: Gratuït

Dijous
27/02/2020
NOU
Betta Sanpa Giorcelli
Logo de l'activitat Betta Sanpa Giorcelli

Dijous de 19.30 a 20.30 h

20 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

Cantant i compositora amb influències d’Etta James o Bessie Smith, Betta ofereix un directe punyent que transmet tot allò del que tracten les arrels afroamericanes. En aquesta ocasió, actuarà per primera vegada amb David Giorcelli, un dels més grans exponents del piano blues i woogie. Un espectacle únic, elegant i virtuós, que serà un homenatge i una mostra de res-pecte a l’estil musical essencial: el blues. Betta Sanpa Giorcelli, veu. David Giorcelli, piano. Pablo Sampa, guitarra.

Preu: Gratuït

Divendres
20/03/2020
NOU
Sweet Marta
Logo de l'activitat Sweet Marta

Dijous de 19.30 a 20.30 h

23 de gener de 2020

Espai: Sala d'actes

Cristian Poyo, pianista eclèctic, virtuós i amb bon gust, Sweet Marta, harmonicista i cantant del blues més exigent que no deixa indiferent a ningú, i Marc Dino, bateria que no perd el pols ni un segon, s’uniran en exclusiva a la Casa Golferichs per oferir-nos un concert ben vari-at d’estils: Chicago blues, Booguie booguie, Ragtime i Old blues, i ens recordaran noms de llegendes com George Harmonica Smith o Jazz Guillum, entre d’altres. Un concert que pro-met, entre altres coses, per ser l’únic concert que oferiran aquets tres grans artistes. Cristian Poyo, veu iteclat. Sweet Marta, veu, harmònica i percussió. Marc Dino, bateria.

Preu: Gratuït

Dijous
23/01/2020

Tallers i itineraris - Hivern 2020

Les inscripcions per als cursos d'hivern començaran el dilluns 16 de desembre a les 7 h en línia i a les 9 h presencialment a Golferichs.

Descarrega en PDF els tallers d'hivern 2020

Descarrega en PDF els tallers de l'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca d'hivern 2020
Entra aquí

Programació cultural - Hivern 2020

* Conferències

* Música i espectacles

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant aquí; si no, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't. La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe o en el moment de la inscripció.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titulars del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Horaris d'atenció

De dilluns a divendres, de 10 a 20 h.
Dissabte, de 10 a 14 h.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalenes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud