Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Dijous blues)

NOU
Barcelona i el jazz: dones i jazz a l'escena Barcelonina
Logo de l'activitat Barcelona i el jazz: dones i jazz a l'escena Barcelonina

Dijous de 19.30 a 20.30 h

27 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

Des dels temps del swing fins als nostres dies, la presència de la dona ha estat constant a l'escena del jazz a Barcelona. Cantants, però també pianistes, trompetistes, saxofonistes, contrabaixistes o bateries, han signat pàgines glorioses de la història de la música a casa nostra. Un llarg estol d'intèrprets i compositores de diferents períodes i escoles han navegat sovint a contracorrent en una escena dominada per homes, com malauradament succeeix encara al món de l'art i, en general, en tots els àmbits de la societat. Una conversa amb música en viu entre Helena Morén, periodista musical, i Martí Farré. Músics: Sabina Witt, veu i composició, Dani Pérez, guitarra.

Preu: Gratuït

Dijous
27/02/2020
NOU
Betta Sanpa Giorcelli
Logo de l'activitat Betta Sanpa Giorcelli

Dijous de 19.30 a 20.30 h

19 de març de 2020

Espai: Sala d'actes

Cantant i compositora amb influències d’Etta James o Bessie Smith, Betta ofereix un directe punyent que transmet tot allò del que tracten les arrels afroamericanes. En aquesta ocasió, actuarà per primera vegada amb David Giorcelli, un dels més grans exponents del piano blues i woogie. Un espectacle únic, elegant i virtuós, que serà un homenatge i una mostra de res-pecte a l’estil musical essencial: el blues. Betta Sanpa Giorcelli, veu. David Giorcelli, piano. Pablo Sampa, guitarra.

Preu: Gratuït

Dijous
19/03/2020
NOU
Sweet Marta
Logo de l'activitat Sweet Marta

Dijous de 19.30 a 20.30 h

23 de gener de 2020

Espai: Sala d'actes

Cristian Poyo, pianista eclèctic, virtuós i amb bon gust, Sweet Marta, harmonicista i cantant del blues més exigent que no deixa indiferent a ningú, i Marc Dino, bateria que no perd el pols ni un segon, s’uniran en exclusiva a la Casa Golferichs per oferir-nos un concert ben vari-at d’estils: Chicago blues, Booguie booguie, Ragtime i Old blues, i ens recordaran noms de llegendes com George Harmonica Smith o Jazz Guillum, entre d’altres. Un concert que pro-met, entre altres coses, per ser l’únic concert que oferiran aquets tres grans artistes. Cristian Poyo, veu iteclat. Sweet Marta, veu, harmònica i percussió. Marc Dino, bateria.

Preu: Gratuït

Dijous
23/01/2020

Tallers i itineraris i Programació cultural - Primavera 2020

En compliment del conjunt de mesures anunciades pel Govern municipal davant de la situació generada pel COVID-19, que s'han pres de manera coordinada amb el govern de l'Estat i amb la Generalitat, els centres cívics de Barcelona romandran TANCATS i totes les seves activitats suspeses des del 14 de març. En el moment en que la situació es normalitzi, informarem de les noves dates de les activitats. Preguem que disculpeu les molèsties que es puguin derivar d'aquestes mesures.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalanes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud