Logo del centre cívic
NOU
Búnker
Logo de l'activitat Búnker

Divendres de 19.30 a 20.30 h

7 de febrer de 2020

Espai: Sala d'actes

Búnker és poesia elèctrica, una peça fresca de bellesa visual, un cub de sis cares, un combat amb cos i veu que respon a l'aire de l'espai. Transgressor i contemporani, dues poetesses s’obren al públic i mostren la seva veritat. Una peça que reflexiona sobre els mons interiors, la societat i la quotidianitat, amb fantasia surrealista, nous pensaments i altres paradigmes. Un espectacle literari i fresc, recitat i improvisat amb temes musicals singulars de fons, sinte-titzador, audiovisuals i efectes de veu i cos. Esther Roca i Gisela Arimany, direcció, idea original, interpretació, textos originals i material audiovisual. Esther Roca, creació d’ambients sonors amb sintetitzador. Gisela Arimany, selec-ció de temes, dj, vj i utilització de pedal de loops.

Preu: Gratuït

Divendres
07/02/2020

Tallers i itineraris - Hivern 2020

Les inscripcions per als cursos d'hivern començaran el dilluns 16 de desembre a les 7 h en línia i a les 9 h presencialment a Golferichs.

Descarrega en PDF els tallers d'hivern 2020

Descarrega en PDF els tallers de l'Espai de Fotografia Francesc Català-Roca d'hivern 2020

Programació cultural - Hivern 2020

* Conferències

* Música i espectacles

Abans d'inscriure't

Si ja t'has registrat per internet pots realitzar la inscripció clicant aquí; si no, hauràs d'introduir primer les teves dades: registra't. La inscripció en línia és nominal, amb les teves dades no pots inscriure una altra persona. Un cop realitzada la matrícula no es retornarà l'import.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe o en el moment de la inscripció.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.

Descompte Carnet Jove. Els titulars del carnet (de 12 a 30 anys) tenen un 15% de descompte en tots els tallers. Inscripció presencial.

Horaris d'atenció

De dilluns a divendres, de 10 a 20 h.
Dissabte, de 10 a 14 h.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalanes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud