Logo del centre cívic
El Museu de Sant Boi i el centre històric de la ciutat 16.11.19
Logo de l'activitat El Museu de Sant Boi i el centre històric de la ciutat 16.11.19

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

16 de novembre de 2019

Espai: Exterior

Professor/a: Maria Vallverdú Segura

Visita la seu central del Museu de Sant Boi, ubicada a Can Barraquer, casa pairal del s. XVII on Rafael Casanova va viure els darrers anys de la seva vida. Allà trobarem l’exposició permanent: Sant Boi: temps i espai, en la que s’explica la història local des del període ibèric fins a l’actualitat, passant per l’època romana, l’Edat Mitjana i l’època moderna i contemporània. Les seves col·leccions procedeixen de les excavacions arqueològiques realitzades, i de donacions de particulars. El recorregut aprofita l’espectacular concentració arqueològica de la seva entrada per ubicar el visitant en un viatge en el temps. Així mateix, podrem visitar l’exposició temporal: Rafael Casanova i el seu temps. En aquesta exposició centrada en la figura del conseller, trobarem una recreació interactiva de la defensa de la ciutat des de les seves muralles. A més, farem un recorregut per centre històric, pel descobrir alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat l’Església de Sant Baldiri, l'antiga fàbrica de can Massallera o el parc Torre del Sol. Vine a conèixer tots els secrets d’aquesta vila plena d’història.

L’accés al museu requereix el pagament d’una entrada que anirà a càrrec dels participants.

Preu: 14,92 € (IVA inclòs)

Dissabte
16/11/2019

Tallers i itineraris - Tardor 2020

Les inscripcions per als cursos de tardor començaran el dilluns 7 de setembre a les 7 h en línia i a les 9 h presencialment a Golferichs.

Descarrega't el pdfINFORMACIÓ CURSOS I TALLERS
Alguns tallers tenen suplement i s'hauran de pagar en efectiu el primer dia de classe


INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE RESERVES
L’entrada s’ha de recollir el dia de l’espectacle a partir de les 17 h i fins mig hora abans de l’inici. Les entrades no recollides perdran la reserva. No es permetrà l’accés a la sala un cop començat el concert o espectacle.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalanes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud