Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Música)

NOU
Siònia
Logo de l'activitat Siònia

Dijous de 19.30 a 20.30 h

17 de setembre de 2020

Espai: Sala d'actes

Siònia és una terra misteriosa que no pots trobar geogràficament en els mapes. En la música eclèctica d’aquest quartet, que presentarà “16fps”, s’hi poden escoltar empremtes de jazz, funk i hip hop, entre ecos llunyans de música africana i electrònica. Un groove psicodèlic, hipnòtic, que es complementa d’un espectacle visual amb imatges dels inicis de la història del cinema que completen un directe que farà que els assistents notin com a poc a poc tots els mals de les seves ànimes van desapareixent. Tota una experiència.

Preu: Gratuït

Dijous
17/09/2020
NOU
Modernisme musical català
Logo de l'activitat Modernisme musical català

Divendres de 19 a 20 h

18 de setembre de 2020

Espai: Sala d'actes

El modernisme musical esdevé com a resultat del naixement d’una nova estètica que es basa en l’autenticitat, en la puresa de la natura i en la llibertat d’expressió. Un retrobament amb la cultura musical del poble i el folklore, que converteix la música en un art que s’estén a tots els àmbits i classes socials. Una acurada selecció de compositors catalans del Modernisme i el noucentisme conformen el programa d’aquest concert.

Preu: Gratuït

Divendres
18/09/2020
NOU
Qblues3
Logo de l'activitat Qblues3

Dijous de 19.30 a 20.30 h

8 d'octubre de 2020

Espai: Pati

Un recorregut per la història del blues de la mà d’un trio acústic. L’actriu i cantant Queralt Albinyana ens porta un repertori de temes que comprenen des dels temps de les “Dames del blues” dels anys 20, cantants de vodevil com Ma Rainey, passant pel blues més cru de Memphis Minnie, el blues més “jazzy” de Billy Holiday, fins a arribar a cantants més contemporànies de la postguerra com Koko Taylor, entre d’altres. Cada tema a un toc molt personal i respecte a l’estil.

Preu: Gratuït

Dijous
08/10/2020
NOU
Raquel Lúa
Logo de l'activitat Raquel Lúa

Divendres de 19.30 a 20.30 h

9 d'octubre de 2020

Espai: Sala d'actes

Raquel Lúa és una jove compositora barcelonina que presenta un projecte delicat i potent. La veu melismàtica i les lletres poètiques carregades de literatura són les que caracteritzen el seu estil, així com les seves harmonies, que viatgen per les arrels de cada gènere musical. Finalista de l’Acústica 2017, durant aquest concert, ens presentarà el seu nou disc, “Ruegos y demás”, un disc que acarona el folklore de diferents parts del món (bossa, flamenc, samba, folk irlandès).

Preu: Gratuït

Divendres
09/10/2020

Tallers i itineraris - Tardor 2020

Les inscripcions per als cursos de tardor començaran el dilluns 7 de setembre a les 7 h en línia i a les 9 h presencialment a Golferichs.

Descarrega't el pdfINFORMACIÓ CURSOS I TALLERS
Alguns tallers tenen suplement i s'hauran de pagar en efectiu el primer dia de classe


INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE RESERVES
L’entrada s’ha de recollir el dia de l’espectacle a partir de les 17 h i fins mig hora abans de l’inici. Les entrades no recollides perdran la reserva. No es permetrà l’accés a la sala un cop començat el concert o espectacle.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Calaix de Cultura S.L. (B63033740) | C/Diputació 185 Pral. 1a. 08011 Barcelona
calaixdecultura@calaixdecultura.cat

Centre Cívic
CASA GOLFERICHS

Gran Via de les Corts Catalanes, 491
08015 Barcelona
933237790
golferichs@golferichs.org

Logo Miram Cloud